Albirea dentară poate provoca sensibilitate dentară, dar și gingivală dacă nu este efectuată corect.

Telefon: +4 0732 01 00 78     

Cum așa?

 În primul rând albirea se face doar cu lampa profesională,unele cabinete folosesc alte mijloace total neacceptate pentru această manoperă. Înainte de a începe albirea propriu-zisă verificați dacă albirea se efectuează cu lampa specială. Lampa profesională este un aparat destinat exclusiv albirii dentare ce prezintă timp de expunere ajustabil controlat de aparat, iar aceste opțiuni fac ca albirea să se realizeze în siguranță și

să nu apăra sensibilitatea dentinară,datorită modului personalizat pentru fiecare pacient în parte unde se reglează intensitatea și timpul de expunere la lampă. Astfel efectul albirii este maxim, dar și protecția sensibilității este maximă. 

 Poate va întrebați ce legătură are albirea dințiilor cu gingia?

 Pentru a se produce albirea dintiilor este nevoie de aplicarea pe suprafața dentară a unui material accelerator,acesta intră inevitabil în contact cu dinții dacă nu aplicăm cu un dispozitiv special DIGĂ LICHIDĂ între dinți și gingie. PROTECȚIA GINGIVALĂ în astfel de manopere este obligatorie,datorită efectului mare de sensibilitate gingivală in cazul in care materialul accelerator intră în contact cu gingia.

 Înainte de aplicarea materialului de albire și a digăi lichide se face un periaj profesional pentru rezultate maxime. 

 Timpul de expunere este între 30-45 minute,în funcție de culoarea naturală a dintiilor și gradul de albire dorit.

  În acest timp puteți să vă  relaxați vizionând programul dumneavoastră preferat, într-un fotoliu confortabil.

   

 Echipa Magic Elite Dent