Despre noi

Clinica Magic Elite Dent face diferența încă de la început. Clădire nou construită, arhitectură clasică, proiectată de designeri renumiți,completat de interiorul spațios, cu idei originale și remarcabile. Toate acestea din dorința către perfecțiune și pentru confortul dumneavoastră.

De asemenea, clinica se afla intr-o zonă de maximă importanță deoarece, aeroportul Băneasa și aeroportul Otopeni sunt la doar 10 minute distanță. Exista numeroase puncte turistice(muzee,gradina zoologică,parcuri cu vegetatie naturală), dar și zone comerciale importante(mall-uri,outlet-uri,etc) hoteluri și restaurante cu renume, toate acestea fac ca locația să fie preferată în rândul turiștilor din țară sau din străinătate.

Ne remarcăm și prin dotarea clinicii cu cea mai modernă și performantă aparatură. Dotările maxime în cele 3 cabinete dentare,ajută medicul pentru un tratament de succes. Cabinetul de radiologie este indispensabil într-o clinică,deoarece prin intermediul radiografiei(OPG) se stabilește planul de tratament complet și corect. Iar radiografia retroalveolara este strâns legată de tratamentul endodontic(de canal), unde cu ajutorul rx se stabilește lungimea rădăcinii dintelui. Pentru dumneavostră,avantajul major este că nu trebuie să vă deplasați într-un alt centru medical în vederea efectuării radiografiei,dar pentru medic foarte important este siguranța efectuării unui plan de tratament corect și individualizat pe baza radiografiei. Un rol important il are și cabinetul de sterilizare, ce respectă normele europene,iar sterilizarea este controlată electronic pentru maximă eficiență si siguranță.

Suntem atenți la orice detaliu și încercăm să facem ca timpul petrecut la noi să fie plăcut. Cele două săli de așteptare,prevăzute cu tv și servirea unui ceai vă relaxează înainte de intrarea în cabinet. De altfel și scaunul stomatologie este prevăzut cu un tv pentru ca dumneavoastră să priviți programul preferat sau un film în timpul tratamentului.

Echipa medicală este oricând pregătită pentru orice tip de problemă. Sunt medici pasionați de meserie, cunosc teama dumneavoastră și încearcă să o înlăture. Comunicarea cu medicul și informarea dumneavoastră cât mai amănunțită despre orice tip de tratament, dar și atmosfera călduroasă și plăcută transformă vizita la medicul dentist într-o plăcere. Acesta este și scopul nostru: să arătăm că putem face lucrurile așa cum trebuie.

Clinica Magic Elite Dent va așteaptă cu servicii medicale complete:

-consult multidisciplinar și plan de tratament personalizat pe baza radiografiei(OPG) efectuată în cadrul clinicii.

-stomatologie generală

-implantologie

-chirurgie orală

-protetica fixă și mobilă

-ortodonție

-estetică facială

-radiologie dentară digitală

Alegeti Magic Elite Dent PENTRU CĂ MERITAȚI TOT CE E MAI BUN!