Servicii oferite

Tratare Carii

Caria dentară reprezintă cea mai răspândită afecțiune la nivel mondial. Deoarece sănătatea dentară afectează sănătatea generală a organismului este important să prevenim apariția cariilor și să nu amânăm tratamentul cariei din stadiile incipiente.

Cariile dentare nu dispar de la sine și netratate la timp sau corespunzător ele pot evolua rapid și pot afecta structura dintelui natural. Tratamentul cariilor presupune multă atenție și un medic specialist care să curețe întreaga suprafață cariată, să repare dintele cu ajutorul unei obturații dentare și să se asigure că dintele refăcut va rămâne sănătos pe termen lung.

Implanturi

Implantul dentar este practic un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara. Interventia chirurgicala prespune inserarea implantului in osul maxilar superior sau inferior, operatie complet nedureroasa.

Tratamentul prin implant dentar reprezinta la ora actuala singura posibilitate de a inlocui dintii lipsa prin protezare fixa (diferita de protezele mobile, care trebuiesc indepartate din gura pentru igiena), rezultand o dentitie foarte apropiata de dintii naturali.

Reparatii

Problemele stomatologice de genul dinti sparti nu trebuie sa va mai afecteze calitatea vietii. De-a lungul anilor, tehnicile dentare si aparatura pentru remedierea problemelor de tip dinti sparti au evoluat si ne putem mandri ca putem oferi pacientilor nostri cele mai bune solutii pentru reparatii dinti sparti. Misiunea noastra este sa incercam sa salvam cat mai multi dinti cu probleme, reparand si reconstruind pornind de la dintele natural al pacientului. Tehnicile folosite pentru reparatii dinti sparti sunt minim invazive si pacientii pot sta linistiti fara sa simta durere pe perioada interventiei stomatologice.

 

Lucrari estetice

Estetica dentară este o ramură a medicinii și a științei care se ocupă cu redarea zâmbetului natural al unei persoane, îmbunătățindu-i, astfel, imaginea și încrederea în sine.

Deoarece interesul asupra aspectului facial și, implicit, al zâmbetului este în creștere, în ultimii ani a apărut conceptul de estetică dentară digitală – concept implementat şi în clinica noastră.

Albirea dinților

Este cel mai cunoscut si folosit procedeu de estetica dentara. Potrivit unei definitii acceptate de majoritatea specialistilor, albirea dentara restabileste culoarea naturala a dintilor sau “albeste” dintii dincolo de aceasta.

In prezent, exista multe metode de albire a dintilor, unele dintre ele oferite si in magazine sau farmacii. Cu toate acestea, cea mai indicata optiune este albirea supervizata de medicul stomatolog.

Ortodontie

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare. Aparatele ortodontice sunt mijloacele prin care se realizează acest lucru. Aparatele ortodontice sunt de mai multe tipuri (fixe sau mobile, vizibile sau invizibile) şi se recomandă de către ortodont pentru fiecare caz individualizat.